Werkwijze

Om ervoor te zorgen dat u online uitblinkt, gaan we een effectieve methode in praktijk brengen. Het gaat om een
10 stappenplan, dat gebaseerd is op de ‘best practices’ van tientallen projecten. Afhankelijk van welk communicatiemiddel u voor ogen heeft, maar ook het tijdspad en budget, bekijken we welke weg we precies richting het doel gaan bewandelen.


Effectief uit de startblokken

Met het 10 stappenplan komen we met de makkelijkste en meest effectieve werkwijze uit de startblokken van uw project. Veel mensen maken namelijk de fout om te snel te gaan rennen, zonder eerst goed de actie zelf te overdenken. Dit is verloren tijd en brengt onnodige kosten met zich mee. De stappen die wij gezamenlijk doorlopen zijn:


1. Doelgroepen

Welke site moet er gemaakt worden en heel belangrijk: voor wie? Daarnaast bepalen we in deze eerste stap de primaire- en secundaire doelgroepen van uw website.
Lees meer »
 

 2. Card sorting

De eerste bouwsteen die voor de realisatie van de website gelegd moet worden is de menustructuur. Deze stap legt de basis voor de inhoudelijke uitwerking van de website.
Lees meer »

3. Structuur schema

De structuur zoals vastgesteld bij de card sorting wordt op een overzichtelijke manier uitgewerkt en dient dan als als handvat bij de volgende fase in het proces.
Lees meer »

4. Paper proto typing

Geloof het of niet, maar een papier, stift en een schaar leggen de beste basis voor een goede website.  Met het uittekenen en schuiven van delen van de website ontstaat er een goede basis.
Lees meer »

5. Mock-ups

Het resultaat uit de paper prototyping wordt in deze stap verder uitgewerkt en geeft de ontwerper een concrete voorzet richting het creatieve eindresultaat.
Lees meer »

6. Functioneel ontwerp

Het functioneel ontwerp is de theoretische uitwerking van je website. Er staat in hoe de website precies gaat werken en welke functionaliteiten deze krijgt.
Lees meer »

7. Ontwerp

In deze stap gaat de creatieve motor van de ontwerper draaien. De ontwerper maakt aan de hand van voorgaande stappen een homepagina en één tot twee vervolgpagina’s.
Lees meer »

8. Offerte realisatie

Mocht er nog geen getekende offerte en begroting liggen, dan maken we deze op basis van de eerdere prijsindicatie en de voorgaande stappen.
Lees meer »

9. Programmeren Content Management Systeem

De website krijgt nu echt vorm, want in deze fase wordt de website in HTML opgebouwd. Daarna heeft u zelf de touwtjes in handen, omdat de website gemakkelijk kunt beheren in het CMS.
Lees meer »

10. Nu start het pas!

In de laatste fase klinkt het startschot voor het live zetten van de site en de eventuele inzet van andere kanalen als bijvoorbeeld social media. Dit houdt in dat de reeds geclaimde kanalen van een ontwerp worden voorzien en geactiveerd. De (dagelijkse) online dialoog kan beginnen...
Lees meer »

Afhankelijk van de benodigde middelen, doelen en de aanwezige informatie kijken we welke stappen bewandeld kunnen worden.

eMail Marketing

Ontvang gratis het white paper
“Meer doen met eMail Marketing”

Twitter

Twitter is currently unavailable.

Nieuws

Responsive Design

Een website moet toch goed zichtbaar zijn op een smartphone en iPad. Klinkt logisch maar anno 2016 is dit absoluut nog geen gemeengoed.

Referentie

Up-to-date kennis, gestructureerde aanpak, maar vooral aanstekelijke enthousiasme. Resultaat, een zeer effectief en meetbaar online plan.

Sjors v.d. Boogaart - Beekse Bergen Vestigingsdirecteur