Spreker: Presentaties, Lezingen & (Gast)Colleges

Het vakgebied online marketing en communicatie wordt beheerst door een wirwar aan kretologieën en hier komen met regelmaat nieuwe bij. Mijn insteek is juist kijken naar de praktijk en dit met herkenbare en begrijpelijke voorbeelden uitleggen.

Voor wie is dit interessant?

Op school wordt er steeds meer aandacht gegeven aan online marketing en communicatie. Meestal vanuit de theorie bekeken. Bij voorkeur geef ik studenten vanuit de praktijk handvatten mee. Of dit nu voor één college is of voor een heel semester lang als vaste (interim) docent.

2e jaars CO-IEMES student: “Nu snap ik het! Bedankt Marc voor je leuke, duidelijke en inspirerende les. Ik heb nu al zin in de volgende keer.”

Dit is het mooiste compliment wat je als docent kunt krijgen vanuit je klas.


Auteur boek Online Marketing: “Marc boeide de 4e jaars CE studenten met een interessant en doordacht praktijkverhaal. Hij wist uitstekend over te brengen met welke problemen de online marketeer in de praktijk te maken krijgt en maakte daarmee de theorie voor de studenten tastbaar, onderhoudend én leerzaam.”


Dit kan zijn om een afdeling binnen een organisatie te voorzien van nieuwe kennis of juist een andere kijk op de zaken te geven. Het is goed om te horen middels cases waar het goed maar ook zeker fout kan gaan in bepaalde trajecten. Juist door de dialoog met elkaar aan te gaan tijdens zo’n lezing, komen de meest waardevolle ideeën boven water.


“Nogmaals dank voor je presentatie en heldere doe-sessie. We hebben veel positieve reacties gehad en de discussie intern is opgestart, dus het begin is absoluut gemaakt.”Een keer een (netwerk) bijeenkomst voorzien van meer informatie over de online kansen die onbenut blijven? Hier wordt dan specifiek gekeken naar de betreffende branches maar ook gezocht naar parallellen uit onverwachte markten.


“Goed om eens de valkuilen uitgelicht te zien. Dit geeft een heel ander zicht op bepaalde online trajecten. Bedankt voor je energieke presentatie!”


 

Op maat

Geen groep is het zelfde, dus geen presentatie is het zelfde.  Elke presentatie die ik maak is op maat afgestemd op uw groep. Of het nu gaat om interne medewerkers, de bezoekers van een bijeenkomst of een klas vol studenten. Een goede voorbereiding en inleving in uw doelgroep liggen ten grondslag aan mijn presentatie. En ik garandeer hiermee absoluut stof tot napraten.


Mijn doel bij het geven van een presentatie, lezing of college is de aanwezigen amuseren, informeren én inspireren.


Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op  »

 

« terug naar diensten

eMail Marketing

Ontvang gratis het white paper
“Meer doen met eMail Marketing”

Twitter

Twitter is currently unavailable.

Nieuws

Responsive Design

Een website moet toch goed zichtbaar zijn op een smartphone en iPad. Klinkt logisch maar anno 2016 is dit absoluut nog geen gemeengoed.

Referentie

De combinatie van transparantie, vakmanschap en inlevingsvermogen in ons bedrijf en onze producten gaven de doorslag.

Alma Valentijn - Vobra Special Petfoods Hoofd Marketing en Communicatie