Partners

Zie(t) het scherp heeft een uitgebreid en professioneel netwerk van freelancers en bureaus. Buiten deze professionals zijn er een aantal samenwerkingsverbanden waarmee wij vast werken als partner en reseller.


Finetic 
Onze samenwerking gaat al terug naar 2004. In deze jaren zijn er veel online uitdagingen gerealiseerd, met tevreden klanten als gevolg. Voeg hier een krachtig CMS en professionele vindbaarheidsmethodieken binnen Google aan toe en de ideale partnership is ontstaan.
Lees meer »

KRSTN.nl
Of het nu gaat om de technische realisatie van diverse online communicatie middelen of de inzet van online adverteren met behulp van Google. KRSTN.nl is hierin een betrouwbare en kundige partner. Ook deze samenwerking bestaat al vele jaren.
Lees meer »

MailPlus
MailPlus is de meest gebruikte professionele eMail Marketing applicatie voor het midden en topsegment. Dit Nederlandse systeem wordt door een groot team van toegewijde medewerkers ontwikkeld. Deze samenwerking gaat al terug tot de oprichting in 2004.
Lees meer »


COOSTO
Coosto is een krachtig monitorsysteem over meer dan 375.000(!) bronnen, waaronder social media netwerken, blogs, fora en nieuwssites. Hierdoor krijgt u goed inzicht over hoe er over u en uw product online gesproken wordt met bijbehorend sentiment.
Lees meer »

 

eMail Marketing

Ontvang gratis het white paper
“Meer doen met eMail Marketing”

Twitter

Twitter is currently unavailable.

Nieuws

Responsive Design

Een website moet toch goed zichtbaar zijn op een smartphone en iPad. Klinkt logisch maar anno 2016 is dit absoluut nog geen gemeengoed.

Referentie

Up-to-date kennis, gestructureerde aanpak, maar vooral aanstekelijke enthousiasme. Resultaat, een zeer effectief en meetbaar online plan.

Sjors v.d. Boogaart - Beekse Bergen Vestigingsdirecteur