Finetic en Zie(t) het Scherp

Gezamenlijk bieden wij oplossingen en ondersteuning aan op het gebied van websites en andere online applicaties, met als doel een meetbaar rendement.

Service staat bij ons hoog in het vaandel en omdat we doen waar we plezier in hebben, leveren we een constante én hoge kwaliteit.


Content Management gestuurde internetsites

Met ruim 10 jaar ervaring in Content Management Systemen is Wenetic ontwikkeld tot een open source CMS, waarbij de woorden krachtig, veelzijdig, veilig en gebruiksvriendelijk een belofte zijn! Hiermee kan de fundering gelegd worden voor een succesvol en meetbaar communicatiemiddel.


SEO: Search Engine Optimization

Het programmeren van een site is één. Daadwerkelijk gevonden worden op de zoekwoorden is een tweede. Hierbij komen ook andere facetten kijken. Drie belangrijk peilers hierin zijn: techniek, linkpopulariteit en content. Techniek hebben wij reeds goed afgevangen met het CMS Wenetic. Linken is een aspect waar wij ook apart aan werken, maar dan blijft de content nog over.  Hierin denken wij graag mee en voorzien desgewenst in tekstschrijvers, die de taal van het internet begrijpen: kort en krachtig dus.

Gevonden worden is niet gemakkelijk dankzij een paar honderd Google variabelen, die hierin bepalend zijn. Een helder advies en pragmatische aanpak zorgen ervoor dat uw vindbaarheid zal stijgen in de zoekmachines.

Waarschuwing! Gemakkelijke wegen hierin bestaan niet. Wij gaan niet zomaar de belofte doen u bovenaan te plaatsen in de organische zoekresultaten. Dit is een continue strijd met Google en de concurrentie. Maar gelukkig hebben wij het ideale tool hiervoor in handen, om de scores inzichtelijk te maken en de positie t.o.v. de concurrentie te bekijken.


SEO-applicatie

Eindelijk inzicht in uw positie binnen Google. Met deze eigen ontwikkelde SEO-applicatie wordt uw SEO-traject zo transparant mogelijk. Bekijk in één overzicht zelfstandig alle resultaten 24/7. Indien gewenst zetten wij onze SEO-specialist in, om deze taak over te nemen mocht u daar geen tijd voor hebben.

Bekijk een voorbeeld als PDF »


Resultaten

» In de applicatie vindt u een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten.

Compleet overzicht

» Bekijk precies wat de effecten zijn van de veranderingen op uw website.

Rapportage

» De tool bevat een overzicht van alle rapportages over het gehele traject.


Maak een afspraak en ervaar het zelf »


Meer weten over het Content Management Systeem Wenetic? »


eMail Marketing

Ontvang gratis het white paper
“Meer doen met eMail Marketing”

Twitter

Twitter is currently unavailable.

Nieuws

Responsive Design

Een website moet toch goed zichtbaar zijn op een smartphone en iPad. Klinkt logisch maar anno 2016 is dit absoluut nog geen gemeengoed.

Referentie

Marc adviseert en implementeert de online projecten alsof hij zelf bij ons werkzaam is. Gedegen, eerlijk en open advies. Een solide partner voor een lange samenwerking!

Pieter Huijsmans - Attractiepark Toverland Hoofd Marketing, Communicatie & Sales