Filosofie

Zie(t) het scherp online marketing & communicatie is een bureau met als core business online vraagstukken. Hierbij maken wij buiten een slagvaardig team, gebruik van gespecialiseerde freelancers en partners om daar waar nodig op te kunnen schalen.

Onze specialistische handen pakken al uw online doelstellingen en wensen aan. Wij gaan recht op ons doel af en geven u gericht advies uit de praktijk in duidelijke taal.

Vaak zijn een paar (extra) specialistische handen juist datgene wat er tijdelijk nodig is in een organisatie bij een capaciteitsbehoefte of bij het oplossen en realiseren van bijzondere online vraagstukken. Dus wij zetten geen personeel in, omdat deze in dienst zijn, maar schakelen die specialist in die aansluit bij uw vraag en behoefte. Of het nu bijvoorbeeld gaat om:

  • Content: tekstschrijven, opmaak pagina's, fotografie, filmproducties
  • Mobiele technieken: QR-codes, Augmented Reality, responsive, apps
  • Inzet van YouTube en banners


Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden in het uitgebreide online spectrum. De opsomming kan wel doorgaan, maar wat is uw behoefte? Of nog beter. Waar maken uw doelgroepen gebruik van?

Wij gaan recht op ons doel af en adviseren daar waar nodig. Soms is een middel alleen voldoende en hoeft er niet eerst een strategisch plan uitgevoerd te worden. Dat wil niet zeggen dat wij marketing- en communicatieplannen links laten liggen, maar schakelen wanneer mogelijk direct door naar de middelen.
Meer weten over een onze diensten of heeft u een vraag? »


Maak een keuze. Zie het scherp!

eMail Marketing

Ontvang gratis het white paper
“Meer doen met eMail Marketing”

Twitter

Twitter is currently unavailable.

Nieuws

Responsive Design

Een website moet toch goed zichtbaar zijn op een smartphone en iPad. Klinkt logisch maar anno 2016 is dit absoluut nog geen gemeengoed.

Referentie

Alle online communicatiemiddelen zijn in een kort tijdbestek optimaal aangepakt. Goede discussies, pro-activiteit en daadkracht!

Niels de Wildt - Sportiom Vestigingsdirecteur