Diensten

Spreker: Presentaties, Lezingen, Workshops & (Gast)Colleges

Het vakgebied online marketing en communicatie wordt beheerst door een wirwar aan kretologieën en hier komen met regelmaat nieuwe bij. Mijn insteek is juist kijken naar de praktijk en dit met herkenbare en begrijpelijke voorbeelden uitleggen.
Lees meer »

Consultancy - Meet rendement

Dit is weer zo'n container begrip. Wat wij hiermee voor ogen hebben is het leveren van advies, projectmanagement en coördinatie met als doel meetbare en controleerbare resultaten te behalen.
Lees meer »

Internetsites - Van concept tot realisatie

Een website is slechts één van de online toepassingen die wij in de volle breedte kunnen realiseren. Alleen als het gaat om sites zijn er al tal van mogelijkheden te benoemen.
Lees meer »


eMail Marketing - Meer dan mailen

De tijd van het sturen van hetzelfde mailbericht naar de gehele adressendatabase is voorbij. Uw klanten zijn toch ook bijzonder en verdienen een persoonlijke en passende mailing.
Lees meer »

Social media - Ga de dialoog aan

Iedereen heeft het over social media, alsof je er niet meer bij hoort, indien je hier niet aan mee gaat doen. Logisch toch! Maar is dit wel zo? En als je toch gaat meedoen, waarmee start je dan?
Lees meer »

Zet Google in -  Meetbaar adverteren

Googlen is niet voor niets een werkwoord geworden. Het is onderdeel van onze dagelijkse informatieconsumptie op internet. Hoe is deze 'black box' in te zetten?
Lees meer »

Uw online behoefte - Vraag het gewoon!

Het online spectrum staat bol van kretologieën en nieuwe mogelijkheden. Augmented reality, couch commerce, remarketing, QR-codes, een app of toch een mobiele site? Door de bomen het bos niet meer zien?
Lees meer »

eMail Marketing

Ontvang gratis het white paper
“Meer doen met eMail Marketing”

Twitter

Twitter is currently unavailable.

Nieuws

Responsive Design

Een website moet toch goed zichtbaar zijn op een smartphone en iPad. Klinkt logisch maar anno 2016 is dit absoluut nog geen gemeengoed.

Referentie

Marc adviseert en implementeert de online projecten alsof hij zelf bij ons werkzaam is. Gedegen, eerlijk en open advies. Een solide partner voor een lange samenwerking!

Pieter Huijsmans - Attractiepark Toverland Hoofd Marketing, Communicatie & Sales